Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Fiat alkatrész árak Magyarországon

A Fiat autómárka a legkülönfélébb modelleket vonultatja fel. Olaszország legnagyobb autógyártója büszke lehet a változatos gépjármű modelljeire, amelyek hazánkban is egyre népszerűbbek. A Fiat alkatrész árak széles skálán mozognak. Érdemes körülnézni. Ma már egy alapvető kopó alkatrész is komoly pénzekbe kerül, de vannak olyan Fiat alkatrészek (mint más márkáknál is), amiért egy vagyont elkér a szerviz vagy a Fiat alkatrész nagykereskedés.

Amikor Ön elviszi szervizbe az autóját, azt szeretné, ha minél hamarabb megtalálná az ottani szakember a hiba forrását és orvosolná azt, ha kell, akkor új Fiat alkatrész beszerzésével és beszerelésével. Tisztában van ilyenkor Ön azzal, hogy az az alkatrész, amit a szerviz felajánl, lényegesen drágább lehet, mintha közvetlenül a gyártótól rendelné meg?

Fiat alkatrész beszerzés olcsóbban?

Ma már Önnek is megvan a lehetősége arra, hogy ne a szervizen keresztül vásároljon Fiat alkatrészt, hanem saját maga szerezze be. Erre legideálisabb, ha felkeresi ügyfélszolgálatunkat. A leginkább keresett alkatrészeket raktárról azonnal tudjuk szállítani, míg a többi, ritkábban keresett, nagy értékű alkatrészekre árajánlatot adunk, és megrendelés esetén néhány nap alatt szállítjuk.

A Fiat alkatrész közvetlen beszerzésével lényeges megtakarítást érünk el Önnek, mert itt már kiesik a szerviz által generált árrés. Önnek, mint autótulajdonosnak pedig sokat jelenthet, ha lényegesen kevesebbet fizet a javíttatásért!

Bármilyen Fiat alkatrészre van tehát szüksége, keresse fel weboldalunkat bátran, emellett számos érdekes hírt és információt találhat oldalunkon, ami sok esetben segítheti meghozni a döntést rendelés előtt.

Weboldalunkon bármilyen Friatalkatrész megrendelhető, és be is tudjuk szerezni. A készleten lévőket azonnal szállítjuk!

Kérje árajánlatunkat ide kattintva, vagy hívja vevőszolgálatunkat a +36 1 353 9106 vagy a +36 70 455 2064 telefonszámon!

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

 

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

Csokonai köz 3/16

Telefon: +36 1 353 9104

+36 1 353 9106

Fax: +36 1 353 9106

Mobil: +36 70 455 2064

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo 20130726092527 59309 Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive