Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Iveco alkatrész olcsón? Itt keresse!

Iveco alkatrész, Iveco alkatrészek Iveco alkatrész, Iveco alkatrészek

 Az olasz Iveco már meglehetősen régóta jelen van a magyar közutakon is, így aki haszongépjárművekre gondol, biztosan számításba veszi ezt a márkát is, ugyanis egyre elterjedtebb! Tudjuk azonban, hogy a haszongépjárművek meglehetősen nagy terhelésnek vannak kitéve nap mint nap, így a meghibásodásuk esélye is jóval nagyobb, mint a ritkábban használt személygépjárművek esetén! Két tény kifejezetten fontos az Iveco alkatrész beszerzését illetően:

1. Mibe kerül az Iveco alkatrész beszerzése?

2. Egy hibás alkatrész mennyi időn belül cserélhető ki.

Ha az Iveco alkatrész beszerzési ideje túl hosszú, akkor az Ön haszongépjárműve erre az időre kikerül a forgalomból, ami jelentős bevétel kiesést okozhat.

Iveco alkatrész beszerzés gyorsan és olcsón

A Royal Diesel kiemelten fontosnak tartja, hogy a beszerzési folyamat ne csak megbízható és rugalmas legyen, hanem gyors is – az alkatrész ára pedig olcsó!

Így ha a cégünkre bízza az Iveco alkatrész beszerzést, biztos lehet benne, hogy rövid időn belül, és olcsón veheti kézhez a szükséges alkatrészeket.

Joggal merül fel Önben, hogy miért olcsóbb, ha közvetlenül tőlünk rendel. Ez speciális beszerzési konstrukciónknak köszönhető. Az Iveco – mint ahogy a legtöbb gépjármű gyártó ma a világban – nem saját maga gyártja a legtöbb alkatrészt, hanem nagyobb gyártóktól – Boshc, Denso, Delphi, TRW, stb. – szerzi be azokat. Mi ezekkel a beszállítokkal vagyunk közvetlen kapcsolatban, tőlük vásároljuk , és minden esetben versenyképes árakon kínáljuk a legkülönfélébb alkatrészeket.

Kerülje ki a szervizek által kínált beszerzést, a közvetlen rendeléssel ugyanis akár több tízezer forint is a zsebében maradhat, természetesen attól függően, hogy milyen Iveco alkatrészekről van szó! Ne habozzon! Keressen minket bizalommal, s tudjon meg többet a beszerzés menetéről

Weblapunkon bármilyen Iveco alkatrész megrendelhető, és be is tudjuk szerezni. A készleten lévőket azonnal szállítjuk!

Kérje árajánlatunkat ide kattintva, vagy hívja vevőszolgálatunkat a +36 1 353 9106 vagy a +36 70 455 2064 telefonszámon!

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

 

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

Csokonai köz 3/16

Telefon: +36 1 353 9104

+36 1 353 9106

Fax: +36 1 353 9106

Mobil: +36 70 455 2064

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo 20130726092527 59309 Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive