Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Mennyibe kerül a Mitsubishi alkatrész?

Mitsubishi alkatrész, Mitsubishi alkatrészek Mitsubishi alkatrész, Mitsubishi alkatrészek

A japán autók meglehetősen elterjedtek hazánkban, ahogyan a személygépkocsikat, úgy a haszongépjárműveket illetően is.

Nincs ez másként a Mitsubishi esetében sem, amely az élet szinte minden területén jó szolgálatot nyújt. Ugyanakkor a meghibásodott autók javításához nélkülözhetetlen a megfelelő Mitsubishi alkatrész, amelyek sokszor túlzottan is drágák (egyesek szerint a márka logójában lévő három drágakő is ezt szemlélteti).

A magas Mitsubishi alkatrész ár főként akkor fordulhat elő, ha Ön azt a szervizen keresztül rendeli meg. Ilyenkor a szerviz meglehetősen nagy összeget számol fel a Mitsubishi alkatrész beszerzésének elvégzéséért is, ami így pillanatok alatt megemeli az árakat, olykor irreális mértékben. Ezt elkerülendő, keresse cégünket, ugyanis a Royal Diesel segítségével sokat spórolhat. Hogy hogyan?

Mitsubishi alkatrész olcsón és gyorsan

A Mitsubishi alkatrész beszerzését végezze el Ön a cégünk segítségével! Ehhez csupán el kell kérnie a javítást végző szerviztől a hibás alkatrészek részletes listáját és a listát el kell küldenie nekünk. Mi azonnal beazonosítjuk a megfelelő alkatrészeket függően az autója pontos típusától, s megkezdjünk a beszerzési folyamatot. Fontos számunkra, hogy a megrendelőink ne csupán az alkatrészek minőségével legyenek elégedettek, hanem a beszerzés gyorsaságával is, így a beszerzési minden esetben hatékonyan végezzük, hogy Önnek minél rövidebb ideig kelljen nélkülöznie az autóját. Természetesen a Royal Diesel Mitsubishi alkatrészek minden esetben egyeznek a gyártó eredeti alkatrészeivel, így a megbízható és időtálló megoldást jelentenek. Keressen minket bizalommal!

Weboldalunkon bármilyen Mitsubishi alkatrész megrendelhető, és be is tudjuk szerezni. A készleten lévőket azonnal szállítjuk!

Kérje árajánlatunkat ide kattintva, vagy hívja vevőszolgálatunkat 
+36 1 353 9106 vagy a +36 70 455 2064 telefonszámon!

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

 

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

Csokonai köz 3/16

Telefon: +36 1 353 9104

+36 1 353 9106

Fax: +36 1 353 9106

Mobil: +36 70 455 2064

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo 20130726092527 59309 Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive