Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Diesel adagoló javítás, csere

Mi a diesel adagoló szerepe és feladata?

Delphi diesel adadgoló javítás, felújítás, csere Delphi diesel adadgoló javítás, felújítás, csere

A diesel adagoló a diesel motor „agya”, amely bármilyen fordulatszámon a megfelelő mennyiségű és nyomású diesel üzemanyagot biztosítja.

Cégünk új Bosch, Delphi, Siemens VDO (Continental) és Denso diesel adagoló javításra, felújítására és cserealkatrész beszerzésre specializálódott.

Ha Önnek új diesel adagolóra van szüksége, mert a jelenlegit cseréltetni szeretné, nálunk kedvező áron megrendelheti.

Ha szeretné az új diesel adagoló beszerzésének még így is elég magas költségét csökkenteni, el tudjuk végezni az Ön autójában jelenleg lévő diesel adagoló javítását, felújítását is.

diesel adagoló javítás, csere

A diesel adagoló típusai

1. Soros diesel adagoló

Ugyanannyi diesel adagolóelem található a szivattyúban, mint ahány henger van a motorban.

A diesel adagoló elemek fogasléccel kapcsolódnak egymáshoz. Ha Ön a gázra lép, ezt a lécet mozdítja el. Nagyon fontos, hogy ez az alkatrész könnyedén mozogjon, mert csak így tudja a fordulatszám szabályozását precízen megvalósítani.

A soros diesel adagoló rendszerek többnyire teherautókon és munkagépeken találhatók. Kivétel a Mercedes-Benz, amelynél a személyautók többségébe is ilyet építettek.

A soros diesel adagoló lehet mechanikus és elektromos kivitelű.

2. Elosztó diesel adagoló

Ennél a típusnál a üzemanyagot a diesel adagolóba épített szárnylapátos tápszivattyú szállítja a tankból. A tápszivattyú nem képes levegőt szállítani, ezért a felszerelésekor fel kell tölteni a diesel adagolót üzemanyaggal, és csak ezután szabad a légtelenítés folyamatát megkezdeni.

A fordulatszámot egy röpsúlyos szabályzó szabályozza, egy gázkar, amelyben a különböző motorterhelésekhez igazodó rugócsomagok találhatók, valamint egy szabályozókar összehangolt működése biztosítja.

Az elosztó rendszerű diesel adagoló is lehet mechanikus és elektromos. Ma már szinte kizárólag elektromos diesel adagolókkal szerelik az új autókat.

A mechanikus diesel adagoló javítása a legtöbb esetben tömítésgarnitúra cserét, illetve próbapadi beállítást jelent.

Mikor szükséges a diesel adagoló javítása?

A diesel adagoló javítása általában csak akkor szükséges, ha más alkatrész nem okozhatja a hibát. Vagyis a motor diagnosztikája során a diesel adagoló az utolsó azok közül, amelyekben a szervizek a hibát keresik.

A diesel adagoló rendszerek egyre inkább háttérbe szorulnak és a common-rail rendszerek térhódítása és a környezetvédelmi előírások szigorodásai miatt, nemsokára már csak ilyen rendszert lehet majd a járművekbe építeni.

Diesel adagoló javítás és felújítás

Cégünk a diesel adagólók hibakód bemérését, javítását, illetve komplett felújítását, szét- és összeszerelését, tömítéskészlet cseréjét vállalja. A diesel adagoló tesztelésére speciális tesztpadok állnak rendelkezésünkre.

A jó diagnosztika az alapja a sikeres diesel adagoló felújításnak.

A teljes diesel adagoló rendszer cseréje nagyon drága az elképesztő alkatrész árak miatt. Ezért az az új diesel adagoló értékesítés mellett el tudjuk végezni a diesel adagoló vizsgálatát, javítását és felújítását is.

A diesel adagoló javítás és felújítás menete

Csak kiszerelt diesel adagoló javítását vállaljuk!

Telefonos egyeztetést követően a felújítandó diesel adagolót leadhatja személyesen, elküldheti futárszolgálattal vagy postai úton.

Az ország teljes területéről fogadunk bevizsgálásra vagy felújításra szoruló diesel adagolókat.

A beérkezett diesel adagolók hiba megállapítását követően pontos árat adunk a felújítás, illetve javítás anyagköltségére és munkadíjára vonatkozóan.

Ha Ön elfogadja az ajánlatot, már meg is kezdődik a diesel adagoló javítás, felújítás.

Az elkészült alkatrészek egyeztetést követően átvehetők személyesen vagy cégünk GLS futárszolgálattal házhoz szállítja.

A felújított alkatrészekre 6 hónap garanciát vállalunk!

A diesel adagoló felújítás és javítás munkafolyamata

Szemrevételezés után próbapadra tesszük és megvizsgáljuk a hibás diesel adagolót, és egy mérési jegyzőkönyvet állítunk ki az Ön részére.

Ha a diesel adagoló nem hozza a kívánt mérési értékeket, ez esetekben a szétszerelés után megtisztítjuk és kicseréljük a hibás alkatrészeket. Ezután a diesel adagolót összeszereljük, beállítjuk.

Akár cserére, akár javításra, felújításra van szüksége, hívja az alábbi telefonszámot!

diesel adagoló javítás, csere

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive