Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Dízel blog Siemens dízel hibrid buszok Vietnámban is

Siemens dízel hibrid buszok Vietnámban is

Siemens dízel hibrid buszok Vietnámban is Siemens dízel hibrid buszok Vietnámban is

A Siemens és a Vietnam Motors (Vinamotor) Hanoiban bemutatta az első kombinált elektro-dízel meghajtású hibridbuszt.

A buszt egy Siemens motor hajtja. A Siemens dízel motor egy generátort hajt meg, amely egy vagy több villamos hajtómotort táplál árammal. A Siemens buszok akár 50%-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, és sokkal kevésbé szennyezik a környezetet.

Az úgynevezett ELFA rendszerű motorok fékezéskor generátorként üzemelnek, így áramot táplálnak egy megfelelő akkumulátorba. Emiatt a Siemens busz egyes útszakaszokon tisztán villamos üzemmódban, kipufogógáz kibocsátás nélkül is mehet. Az akkumulátor kapacitásától függően ezeknek az útszakaszoknak a hossza akár néhány kilométer is lehet.

A Siemens dízel-elektromos rendszere néhány éve már több világvárosban, így Münchenben,  Nürnbergben és Londonban is működik. A Siemens 2012-ben kötött megállapodást a Vinamotorral. Az első Siemens dízel-elektromos buszt 2013-ban három hónapig tesztelik. A tesztüzem után a Vinamotor megkezdi a hibridbusz sorozatgyártását.

Kevesen tudják, de a Siemens dízel alkatrészeit nem csak buszokban, hanem teherautókban és mezőgazdasági gépekben, munkagépekben is alkalmazzák.

Ha az Ön teherautójába, munkagépébe Siemens alkatrész kell, forduljon hozzánk.

Ha a szerviz megmondja, hogy pontosan milyen dízel alkatrész beszerzésére van szükség, járművének, munkagépének  pontos beazonosítása után azonnal árat tudunk adni a szükséges dízel alkatrész beszerzésére. Így igen jelentős összeget tud megtakarítani.

Ha szeretné közvetlenül tőlünk megvásárolni a járművéhez szükséges Siemens dízel alkatrészt, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 455 2064 telefonszámon.

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive