Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Dízel blog Dízel trendek a Bosch jelentése alapján

Dízel trendek a Bosch jelentése alapján

Chervrolet Cruze - az első amerikai Bosch dízel autó Chervrolet Cruze - az első amerikai Bosch dízel autó

Környezetvédelmi és gazdasági szempontok miatt is egyre fontosabb a minél kisebb üzemanyag fogyasztás, ezért nő az érdeklődés az ezen a téren kiváló dízel motoros autók iránt.

Bár az USA-ban még csak az új autók 1 százaléka dízel, a Bosch szerint a dízel autók gyorsan bővülő kínálata miatt az arány 2018-ra akár 10 százalékra is nőhet. Sok európai gyártó már most ott van az amerikai piacon dízel autókkal. 2013-ban azonban a helyi márkák körében is megjelentek a dízel típusok.

A Bosch számításai szerint 2017-re már 60 dízel modellből választhatnak a vásárlók. Új induló az amerikai piacon a Chevrolet Cruze, amelyhez a Bosch szállítja a dízel befecskendező rendszert és más alkatrészeket.

Kínában az idén bevezetett szigorúbb károsanyag kibocsátási törvények miatt erősen nőni fog az igény az új dízel erőforrások iránt. A 2012-es adatok szerint 1000 kínaira csak 37 személyautó jut, tehát az autók számának erős növekedése várható, ami a dízel értékesítésére is kihat majd. Összehasonlításképpen: 1000 európaira 500 autó jut.

Indiában nagyon mennek a dízel autók, ott adják el a világ értékesítésének 15 százalékát. Ez Európa után a második legnagyobb piac. Az új autók több mint fele dízel, bár 1000 indiaira csak 16 személyautó jut.

Brazília az ellentétet képviseli: a személyautók közül kitiltották a dízel motoros járművek értékesítését és használatát egyaránt. A dél-amerikai országban az importkorlátozások és a magas adók miatt luxus terméknek számítanak a saját gépkocsik. A teherautók körében azonban elterjedt a dízel (40%), nehézgépjárművek között pedig csak ilyen típusok vannak.

Japánban bár nőtt a dízel személygépkocsik eladása, mégsem lépték át az egy százalékos határt. Nemrég még csak a Mercedes E osztálya volt kapható dízelmotorral, ma már azonban tucatnyi modell kapható több gyártó kínálatában. A Japán szigetcsoportban hódítanak a hibrid és elektromos motorok, ez pedig befolyásolhatja a dízel motorok jövőjét.

2012-ben minden második dízel járművet Európában regisztráltak. Érdekes, hogy a személyautók terén az arány még magasabb: kétharmados. Mivel már így is rendkívül elterjedt, ezért a jövőben kisebb növekedés várható. Előre törés várható a dízel terepjárók szélesebb körű elterjedése miatt. Európán belül leginkább Német-, Francia-, Olasz-, és Spanyolországban, valamint Angliában kelendőek a dízelek.

Mit tegyen Ön, ha dízel járművét javíttatni kell?

Kérjen szakvéleményt a szerviztől. Ha a szerviz megmondja, hogy milyen dízel autóalkatrészek beszerzésére van szüksége, annak megvásárlását ne bízza a szervizre, hanem keressen meg minket. Járműve beazonosítása után azonnal árat tudunk adni Önnek a szükséges dízel autóalkatrész beszerzésére. Így igen jelentős összeget tud megtakarítani!

Cégünk a gyári diesel alkatrészek forgalmazása mellett, bármilyen speciális igényt is ki tud elégíteni, megrendelés alapján. A legkeresettebb alkatrészekhez azonnali hozzáférést biztosítunk Önnek raktárról.Hívja vevőszolgálatunkat a +36 1 353 9106 vagy a +36 70 455 2064 telefonszámon!

Forrás: http://www.bosch-presse.de/presseforum/details.htm?txtID=6355&tk_id=108

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive