Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Dízel blog Tisztább környezet Bosch adagoló porlasztóval a Volkswagen csoporton belül

Tisztább környezet Bosch adagoló porlasztóval a Volkswagen csoporton belül

A 2000-es Audi A2 dízel A 2000-es Audi A2 dízel

A Bosch adagoló porlasztó egysége 1998 ban jelent meg először a TDI motoros Volkswagen Passatban, és gyorsan elterjedt a VW csoporton belül. Már 1999 elején forgalomba került az 1,9 literes, 85 kW os dízel motor a Golf/Bora modellekben és a Sharanban. Még ebben az évben piacra került a Bosch adagoló különböző Audi modellekben, valamint az első 3 literes gépkocsiban, a Volkswagen Lupo ban. A Bosch adagoló napjainkra sok-sok dízel autóban biztosítja az alacsony károsanyag kibocsátási értékek.

A dízel Bosch adagoló fejlesztésére azért volt annak idején szükség, mert 2005-ben életbe léptek a dízel motorokra vonatkozó EU4 szabvány szigorú előírásai.

Nagy siker volt 2001-ben a kompakt kategóriában a Volkswagen Golf 1,9 literes dízel motorral. A Golf TDI  szintén a Bosch adagoló-porlasztó rendszerét alkalmazta. A Bosch fejlett nagynyomású befecskendező rendszere nem csak az alacsony károsanyag kibocsátást oldotta meg, de a korábban szokatlanul nagy teljesítményű (74 kW), négyhengeres motor halk és takarékos üzemeltetésével, nagy nyomatékával is elütött a korábbi modellektől.

A Bosch adagoló porlasztó egysége 2000 barnál is magasabb csúcsnyomásra képes, ami rendkívül finom üzemanyag eloszlást biztosít az égéstérben, ezáltal nagyobb hatásfokú lesz az égés. Az elektromos szelepek precíz vezérlése a befecskendezett dízel üzemanyag mennyiség pontos adagolását teszi lehetővé, pontos időzítéssel. A közvetlen befecskendezésű dízel motorokra jellemző égési zajokat a előbefecskendezéssel minimális értékre csökkentették.

Bosch adagoló

Szintén 2001-ben készítette el a Volkswagen az akkoriban a legerősebb Bosch adagoló porlasztóval ellátott dízel motorját. A 5000 köbcentis lökettérfogatával ez volt akkoriban a világ legerősebb személygépkocsi dízelmotorja. A teljesítménye 230 kW volt, nyomatéka pedig elérte a 750 Nm es értéket. Ez a motor látható a fenti fotón.

Ha azonban Önnek is dízel Volkswagen vagy Audi autója van, és a motor javíttatására, felújítására van szükség, akkor a Bosch adagoló árának már hatalmas jelentősége van.

Van azonban megoldás arra, hogy a dízel fejújítás költségét jelentős mértékben csökkentse.

Ha autószervize megmondja, hogy pontosan melyik Volkswagen vagy Audi dízel autóalkatrész beszerzésére van szükség, akkor keressen meg minket. Autójának pontos beazonosítása után azonnal árat tudunk adni a szükséges dízel alkatrész beszerzésére. Így igen jelentős összeget tud megtakarítani.

Hívja ügyfélszolgálatunkat  a +36 70 455 2064 telefonszámon.

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive