Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Dízel blog Ford Mondeo dízel – hogyan lehet olcsóbb a javíttatása

Ford Mondeo dízel – hogyan lehet olcsóbb a javíttatása

A Ford Mondeo nagynyomású szivattyú javítás és felújítás A Ford Mondeo nagynyomású szivattyú javítás és felújítás

Cégünk – több más márka mellett - Ford Mondeo nagynyomású szivattyúk beszerzésére, felújítására és javítására specializálódott.

Ha Önnek Ford Mondeo magasnyomású szivattyú cserére van szüksége, ezt is meg tudjuk oldani.

Ha azonban szeretné a csere magas költségét csökkenteni, el tudjuk végezni a Ford Mondeo nagynyomású szivattyú felújítását, javítását is.

A Ford Mondeo nagynyomású szivattyú javítás és felújítás

2012-ben a magyar autó import lista 10. helyén a Ford Mondeo 2.0 TDCi dízel változat állt. Ez nem véletlen: az autó olcsó, ezért sokan vásárolják. A kezdeti alacsony induló ár azonban később a karbantartás magasabb költségében nyilvánulhat meg. Hogyan lehet ennek költségeit jelentősen csökkenteni? Erről szól cikkünk...

A Ford a dízel járműveiben – így a Mondeoban is – a Delphi befecskendező rendszerét használja. Ha azonban ezek tönkremennek vagy elhasználódnak (és ez üzemszerű használat esetén is előbb-utóbb bekövetkezik), akkor javíttatása 3-400 ezer forintba kerül. A common rail rendszer másik kritikus pontja a nagynyomású szivattyú, ami csere esetén újabb 300 ezer forint költséget ró a tulajdonosra.

Ezek a veszélyek főként használt Ford Mondeo vásárlás esetén állnak fel, hiszen épp népszerűsége miatt a dízel Mondeók kilométeróráit szeretik „megtekerni”. Az pedig kevéssé valószínű, hogy pont egy ilyen kétliteres dízelbe fektetett volna komoly karbantartási pénzeket a korábbi tulajdonos.

A Delphi befecskendezők amúgy is hajlamosak voltak a meghibásodásra. Ezért a Ford 2007-től a negyedik generációs dízel Mondeókban Siemens, illetve Bosch piezo-rendszerre váltott át. Ezekkel a rendszerekkel jóval kevesebb gond van.

Mindegy azonban, hogy az Ön Ford Mondeo dízel autójában Delphi, Siemens vagy Bosch befecskendező rendszer van. Cégünk a listaárnál lényegesen kedvezőbb áron tud beszerezni dízel alkatrészeket mind a Delphi, mind a Siemens, mind a Bosch kínálatából. Ez jelentősen olcsóbb, mintha az autót forgalmazó cégen, vagy annak szervizén keresztül vásárolna.

Tény, hogy az alkatrész cseréjéhez szükség van egy jó szervizre, de magát az alkatrészt akár Ön is be tudja szerezni. Így garantált, hogy a legjobb áron, vadonatúj, a gyárival megegyező dízel alkatrészhez jut hozzá.

Mit tegyen Ön, ha Ford Mondeo dízel járművét kell javíttatni?

Kérjen szakvéleményt a szerviztől. Ha már tudja, hogy pontosan milyen Ford Mondeo dízel alkatrész beszerzésére van szükség, akkor annak megvásárlását ne bízza a szervizre, hanem keressen meg minket. Járművének pontos beazonosítása után máris árat tudunk adni Önnek a szükséges Ford Mondeo dízel alkatrész beszerzésére. Meglátja, hogy ezzel igen jelentős összeget tud megtakarítani!

Ha azonban szeretné a csere magas költségét csökkenteni, el tudjuk végezni a Ford Mondeo nagynyomású szivattyú felújítását, javítását is.

A Ford Mondeo nagynyomású szivattyú javítás és felújítás menete

Cégünk a Ford Mondeo nagynyomású szivattyúk hibakód bemérését, illetve komplett felújítását, szét- és összeszerelését, tömítéskészlet cseréjét vállalja. A nagynyomású szivattyúk tesztelésére speciális tesztpadok állnak rendelkezésünkre.

A jó diagnosztika az alapja a sikeres nagynyomású szivattyú felújításnak.

A teljes Ford Mondeo nagynyomású szivattyú rendszer cseréje nagyon drága az elképesztő alkatrész árak miatt. Ezért az új szivattyúk kedvezőbb áru beszerzése mellett el tudjuk végezni a Ford Mondeo nagynyomású szivattyúk vizsgálatát, javítását és felújítását is.

A Ford Mondeo nagynyomású szivattyú javítás és felújítás menete

Csak kiszerelt  nagynyomású szivattyúk javítását vállaljuk!

Telefonos egyeztetést követően a felújítandó Ford Mondeo nagynyomású szivattyút leadhatja személyesen, elküldheti futárszolgálattal vagy postai úton.

Az ország teljes területéről fogadunk bevizsgálásra vagy felújításra szoruló Ford Mondeo nagynyomású szivattyúkat.

A beérkezett Ford Mondeo nagynyomású szivattyúk hiba megállapítását követően pontos árat adunk a felújítás, illetve javítás anyagköltségére és munkadíjára vonatkozóan.

Ha Ön elfogadja az ajánlatot, már meg is kezdődik a nagynyomású szivattyú felújítása.

Az elkészült szivattyút egyeztetést követően átvehető cégünknél személyesen vagy GLS futárszolgálattal házhoz szállítatjuk.

A felújított alkatrészekre 6 hónap garanciát vállalunk!

A Ford Mondeo nagynyomású szivattyúk felújítás és javítás munkafolyamata

Szemrevételezés után próbapadra tesszük és megvizsgáljuk a hibás Ford Mondeo nagynyomású szivattyút, és egy mérési jegyzőkönyvet állítunk ki az Ön részére.

Ha a Ford Mondeo nagynyomású szivattyúk szivárog, vagy nem hozza a kívánt mérési értékeket, ez esetekben a szétszerelés után megtisztítjuk és kicseréljük a hibás alkatrészeket.

Ezek nagynyomású szivattyúk esetében pl. a transzfer (kisnyomású) pumpa, a görgők, a tömítéskészlet, stb.

Ezután a nagynyomású szivattyút összeszereljük, beállítjuk, majd a kóddal rendelkező injektorokat újra kódoljuk.

További információért, megrendelésért hívja vevőszolgálatunkat!

A Ford Mondeo nagynyomású szivattyú javítás és felújítás

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive