Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Kapcsoló szelep

A Delphi kapcsoló szelep szerepe és meghibásodása

kapcsoloszelep kapcsoloszelep

 

A Delphi kapcsoló szelep szerepe és meghibásodása:

 

 

 

Általában az injektor a CR rendszerek azaz közös nyomócsöves rendszerek legkényesebb része. A Delphi injektor szíve egy kapcsolószelep, cikkszáma: 28440421 (régi szám: 9308-621C), ami visszatartja a több mint 2000 baros nyomással rá érkező gázolajat. Erre a nyomásra van szükség az Euro 6-os környezetvédelmi normák teljesítéséhez.

 

Ezeknek a kapcsolószelepeknek a pontos nyitás-zárás mechanizmusát a legkisebb lerakódás is felboríthatja, aminek következtében az injektor nem tud egyenletes értékeket hozni, és a teljes rendszer működése felborul. A Delphi rendszerű injektorok javítása lehetséges, általában a kapcsoló szelep cseréje megoldja a magas résolaj veszteséget. A Delphi injektorok javítása után próbapadi bemérés és injektor kódolás történik.

 

A Delphi befecskendezők megbízhatóságáról elmondható, hogy a megrendelő autógyárak felé 200 ezer kilométernyi üzemre vannak hitelesítve ezek az alkatrészek. Feltéve, ha megfelelő az üzemanyag minősége, és a gyári előírások szerint használja a tulajdonos a motort.

 

Valóságban a Magyar Szabvány szerinti gázolaj minőség nem felel meg a Delphi üzemanyag szivattyú kenési igényeinek. Emiatt a nagynyomású szivattyúban elhelyezett kisnyomású tápszivattyú lapátjai megkopnak, és nagy mennyiségű fémreszelékkel telítik az injektorokat és velük együtt a komplett üzemanyag rendszert.

 

Ezért cégünk ajánlása szerint 150 000 km megtétele után cserélni kell a befecskendező rendszer elemeit. A diesel befecskendező rendszerek teljes alkatrész készletének az ára azonban elérheti az egy millió forintot is. Ez az ár általában a négy injektor és a nagynyomású szivattyú árát tartalmazza, és a munkadíjat.

 

Egyes szervizeknél elképesztő anyagárakkal találkozhat ezeknél a rendszereknél.

 

Ha a szerviz megmondja, hogy injektor felújításra van szükség, akkor keresse fel a Royal Diesel Kft-t. Járművének pontos azonosítása után máris árat tudunk adni Önnek a szükséges kapcsoló szelep és porlasztó csúcs beszerzésére. Meg fogja látni, hogy ezzel igen jelentős összeget tud megtakarítani!

 

Ha szeretné közvetlenül tőlünk megvásárolni az autójához való kapcsoló szelepet hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 455 2064 telefonszámon.

 

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive