Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Az Opel autók az egyik legnépszerűbb gépjárművek Európában.

Ha a gyári előírásokat maradéktalanul szeretnénk betartani akkor eredeti gyári Opel alkatrész szükséges.

Eredetivel megegyező után gyártott Opel alkatrész Ár-érték arányban jó választás.

Minőségi használt Opel alkatrész ellenőrizhető jogilag tiszta forrásból származó a legolcsóbb és legésszerűbb megoldás.

Amennyiben olcsó Opel karosszéria alkatrészeket keres, kiváló helyen jár, ugyanis a Royal Diesel segítségével pillanatok alatt hozzájuthat a szükséges karosszéria elemekhez, s mindezt olcsón biztosítjuk. Hogy hogyan lehetséges?

Cégünk egy speciális beszerzési konstrukcióval dolgozik, amely lehetővé teszi a Opel karosszéria elemek minél olcsóbb beszerzését, így az Ön számára is kedvezményes áron vagyunk képesek kiszállítani az adott alkatrészeket.

A féktárcsa funkciója a jármű fékezése, lassítása, megállítása. A járművek többségében a fékezés során az első kerekeknek fontosabb szerep jut. Mivel a féktárcsa hatékonyabb a dobfékeknél, ezért általában a járműveken elől tárcsafék található. A féktárcsa minden fékezésnél erős igénybevételnek van kitéve, ezért nem mindegy milyen anyagból, milyen eljárással készül.

 

Cégünk, a Royal Diesel Kft. a lengyel ZAP SZNAJDER BATTERIEN S.A termékeit kínálja. A gyárat 1925-ben német tulajdonosok alapították, és az akkumulátorok gyártása azóta is folyamatos. A több mint 80 éves tapasztalatnak, és a legújabb gyártási technológiáknak köszönhetően a márkanevet Európa szerte a legmagasabb minőségű akkumulátorok között tartják számon. A gyár a következő minőségi tanúsítványokkal rendelkezik: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, VDA 6.1, QS 9000, GOST. Az indító akkumulátorok teljes skáláját értékesítjük a 35Ah-tól a 230Ah-ig.

A TRW Automotive jelenleg a világ tíz legnagyobb autóalkatrész gyártóinak egyike. TRW által készített autóalkatrész (lengéscsillapító, féktárcsa, kerékagy, fékbetét, gömbcsukló, fékmunkahenger, futómű, kerékcsapágy, lengőkar) van a magyar utakat járó járművek többségében is. Ez nem véletlen, hiszen a TRW autóalkatrész palettája lefedi a legtöbb gyártó legtöbb típusát.

alkatresz-ajanlat

Alternative flash content

Requirements

Hólánc, hókarom

 

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

Csokonai köz 3/16

Telefon: +36 1 353 9104

+36 1 353 9106

Fax: +36 1 353 9106

Mobil: +36 70 455 2064

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo 20130726092527 59309 Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive