Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Főoldal Dízel teherautó alkatrész és diesel kamion alkatrész

Dízel teherautó alkatrész és diesel kamion alkatrész

Teherautó alkatrész, kamion alkatrész Teherautó alkatrész, kamion alkatrész

A teherautó alkatrész és kamion alkatrész beszerzésnél kétféle dízel rendszerrel találkozhatunk. Vannak teherautók amelyekben EUI (Electronik Unit Injection) dízel rendszer van, de az újabb típusú kamionokban egyre többször található common rail rendszer is. Mindkét dízel rendszerről talál bővebb információt a fenti linkekre kattintva.

A magyar dízel kamion és teherautó park eléggé kiöregedett a nyugat-európai átlaghoz képest. A dízel teherautó és kamion motorok túl vannak már a garancián, általában akkor is használják még, ha érdemes lenne újra cserélni azokat.

Az üzembiztos működés azonban egy ilyen öregecske teherautó vagy kamion esetén is alapkövetelmény. Ezt azonban úgy tudja biztosítani, ha a dízel motort időnként felújítja. Lehet, hogy csábító lehetőségnek tűnik bontóból venni teherautó alkatrészt vagy kamion alkatrészt, de ez nem jelent jó megoldást. Mind az EUI, mind a common rail rendszer egy meghatározott futásidőre készült, és annyira precíziós technológia, hogy a használt szivattyúk és injektorok beépítése a dízel motort is tönkre teheti. Az új dízel teherautó alkatrészek beszerzése viszont majdnem egyenértékű azzal, mintha a motort cserélné vadonat újra. Ez azonban drága befektetés.

A dízel teherautó alkatrész és kamion alkatrész  legnagyobb gyártói a Bosch, a Delphi és a Stanadyne. Cégünk közvetlenül szerzi be ezektől a cégektől a teherautók és kamionok dízel motor alkatrészeit. Így Ön lényegesen olcsóbban tudja megvásárolni, mintha egy márkaszervizen keresztül rendelné meg.
Dízel teherautó alkatrész vagy kamion alkatrész vásárlása előtt kérjen árajánlatot tőlünk. Járműve beazonosítása után pontos árajánlatot tudunk adni a kívánt teherautó alkatrészre, amelynek beszerzését keresett típusoknál raktárról azonnal, egyébként pedig rövid szállítási határidővel biztosítjuk.

Hívja vevőszolgálatunkat  a +36 70 455 2064 telefonszámon!

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive