Royal Diesel

Get Adobe Flash player

Főoldal Mezőgazdasági gépek, munkagépek dízel alkatrészei

Mezőgazdasági gépek, munkagépek dízel alkatrészei

Mezőgazdasági gépek, munkagépek dízel alkatrészei Mezőgazdasági gépek, munkagépek dízel alkatrészei

A munkagépekben és mezőgazdasági gépekben álatlában kétféle dízel motort alkalmaznak. Elterjed az EUI dízel rendszer (Electronik Unit Injection), valamint újabban a common rail rendszer nagyobb űrtartalmú motorokra hangolt változata. Mindkét dízel rendszerről részletesen olvashat a jobb oldali menüpontra kattintva.

Magyarországon jellemző, hogy a mezőgazdasági gépek (traktorok, kombájnok) és dízel meghajtású munkagépek (exkavátorok, markolók stb.) viszonylag idősek.

Túl vannak már a garanciális időn, sokszor akkor is használják azokat, ha le kellene már selejtezni.

Az üzembiztos működést egy ilyen munkagép esetén úgy tudja biztosítani, ha a motort időnként felújítja. A bontóból vett alkatrészek nem jelentenek tartós megoldást, mivel mind az EUI, mind a common rail rendszer egy meghatározott futásidőre készült, és annyira precíziós technológia, hogy a használt alkatrészek a teljes motor tönkremenetelét eredményezhetik. Az új alkatrészek beszerzése viszont évekre megoldja a szervizelés nélküli üzembiztos működést. Ez azonban jelentős összegű befektetés.

A munkagépek és mezőgazdasági gépek legnagyobb részébe a Bosch, a Delphi és a Stanadyne gyártja az alkatrészeket.

Cégünk közvetlenül szerzi be ezektől a gyártóktól a munkagépek és mezőgazdasági gépek dízel motor alkatrészeit. Így Ön ezeket lényegesen olcsóbban tudja megvásárolni, mintha haszonjárműve márkaszervizén keresztül rendelné meg azt.

Annak érdekében, hogy Ön dízel munkagépének vagy mezőgazdasági gépének felújítását minél olcsóbban el tudja végeztetni, kérjen árajánlatot tőlünk.

Haszongépjárműve pontos beazonosítása után pontos árajánlatot tudunk adni a kívánt alkatrészre, amelynek beszerzését keresett típusoknál raktárról azonnal, egyébként pedig rövid szállítási határidővel tudjuk biztosítani.

Hívja vevőszolgálatunkat  a +36 70 455 2064 telefonszámon!

alkatresz-ajanlat

Hólánc, hókarom

Elérhetőségek

Royal Diesel

2310 Szigetszentmiklós

 

Csokonai köz 3/16.

 

hivja most royal mobil

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bosch-logo DelphiLogo DENSO Logo Siemens110930 STANADYNE LOGO trwautomotive