2014-ben jön a Porsche Panamera diesel

Porsche diesel?

Ahogy Ford Fairlane mondaná: „Eszem, iszom megáll!” (vagy valami hasonlót).

A Porsche több mint 60 éven keresztül (1948-ban jött ki az első modell) egyet jelentett a kétajtós benzines sportkocsival. Aztán 2010-ben megleptek minket a négyajtós Panamera-val. Ez azonban nem volt elég: 2014 érkezik a diesel változat!

A Porsche Panamera erőműve a Volkswagen csoport Audi féle 3000 köbcentis V6-os diesel motorja. A diesel Porsche ezzel 4000-es fordulatnál 300 lóerőt képes elszabadítani. 1750-től 2500-as fordulatig mindezt 650 Nm nyomatékkal. Ezzel a Porsche diesel 6 másodperc alatt gyorsul százra, a végsebessége pedig 258 km/óra.

A diesel Porsche Panamera azon felül, hogy gyorsabb és erősebb mint a benzines változat, ráadásul 100 kilogrammal, 2600 kilogrammra nőtt a vontatható tömeg (micsoda kép: egy Porsche Panamera utánfutót húz rajta 50 cementes zsákkal!). Csökkent a fogyasztás is: száz kilométeren csak 6,4 litert fogyaszt (gondolom nem 250-es sebességnél).

A diesel Porsche Panamera kényelméről nyolcfokozatú bolygóműves automata váltó gondoskodik, ez biztosítja többek között az alacsonyabb fogyasztást is.

A Porsche Panamera diesel 2014 januárjától lesz kapható körülbelül 28 millió forintos induló áron.

diesel alkatrészek a Volkswagen csoport autóihoz

A Porsche Panamera talán nem olyan autó, aminek a javításán a tulajdonosa takarékoskodni akar. Egy ideig nem is lesz rá szükség. Abban azonban biztos vagyok, hogy ha egy ilyen Porsche begurul a szervizbe, és ott azt mondják, hogy a motor felújítására lesz szükség, akkor az árajánlat nem 6 számjegyű lesz.

Ha Önnek a Volkswagen csoport által gyártott bármilyen diesel autója lenne (Audi, Seat, Volkswagen, Skoda vagy akár Porsche!) és a motor javíttatására, felújítására lenne szükség, akkor lehet, hogy az árnak mégis van jelentősége.

Van megoldás arra, hogy diesel autójának fejújítási költségét jelentős mértékben csökkentse.

Ha autószervize megmondja, hogy pontosan melyik Audi, Seat, Volkswagen, Skoda vagy akár Porsche diesel autóalkatrész beszerzésére van szükség, akkor keressen meg minket. Autójának pontos beazonosítása után azonnal árat tudunk adni a szükséges diesel alkatrész beszerzésére. Így igen jelentős összeget tud megtakarítani.

Hívja ügyfélszolgálatunkat  a +36 70 455 2064 telefonszámon.